Soep en hoofdgerecht lunch
22.00
Voor- en hoofdgerecht lunch
25.00
Hoofdgerecht en dessert lunch
24.00
3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
30.50
Spaghetti Bolognaise
18.00
Artisanaal bereide garnaalkroketjes (2 of 3 stuks)
20.00/26.00
Artisanaal bereide kaaskroketjes (2 of 3 stuks)
18.00/21.00
Bij de voorgerechten, snacks & slaatjes is er brood voorzien, keuze uit supplement handgesneden frietjes, puree, pasta of kroketjes - € 4.00
Garnaalkroket (1st.) met frietjes
17.00
Kaaskroket (1st.) met frietjes
15.00
Kindersteak met frietjes
20.00
Frikandel 2 stuks met appelmoes en frietjes
11.50
Frikandel 1 stuk met appelmoes en frietjes
9.50
Vegetarische salade ‘salade van vegan crispy chicken
21.00
Cappellini - tomatensaus - parmezaan
18.00
Fettuccini - groene pesto - tomaat - parmezaan
20.00
Artisanaal bereide garnaalkroketjes
20.00
Artisanaal bereide kaaskroketjes
18.50
Bord met gerookte zalm vergezeld van versnipperde ui
19.60
Bordje serranoham met meloen
18.90
Slaatje van lauw geitenkaasje op smaak gemaakt met honing
19.00
Scampi's in een zoet currysausje
19.80
Gebakken scampi's op een slaatje met bijpassende vinaigrette
19.80
In hoeveboter gebakken coquilles
25.00
Gegratineerde coquilles in champagnesaus
25.50
Gamba's in lookboter gebakken
24.50
Alle voorgerechten zijn ook te verkrijgen als hoofdgerecht mits supplement.
Bij de voorgerechten, snacks & slaatjes is er brood voorzien, keuze uit supplement handgesneden frietjes, puree, pasta, kroketjes - € 4.00
Hoofdgerechten uit de zee
Kabeljauw met mousselinesausje op een bedje van prei
36.00
Trio van verse vis met een wittewijnsausje
31.40
Zalm met verse béarnaisesaus
29.50
In hoeveboter gebakken babyzeetongen
35.00
Scampi's in de look (9st/12st)
28.50/32.00
scampi curry (9st/12st)
28.50/32.00
Scampi's room( 9st/12st)
28.50/30.50
Steak natuur (chateaubriand)
28.00
Steak met kruidenboter (chateaubriand)
30.00
Steak met saus naar keuze (chateaubriand)
32.00
Entrecôte met een saus naar keuze
33.00
Chateaubriand 2pers (750gr)
69.00
Lamskoteletjes met zijn garnituur
33.00
sauzen: archiduc, peper, béarnaise
Bij de hoofdgerechten is er telkens keuze uit verse frietjes, puree, kroketjes of pasta
Slaatje met een lauw geitenkaasje op smaak gemaakt met honing
25.20
Slaatje van gebakken scampi's met bijpassende vinaigrette 9 st.
25.90
Slaatje van gebakken scampi's met bijpassende vinaigrette 12st.
28.90
Gerookte zalm met versnipperde uitjes
26.00
Slaatje van chef met coquilles, gamba's en scampi's
29.75
Peuzelschotel met scampi's, gamba's, coquilles en kikkerbillen (vanaf 2personen)
35.50 per persoon
Bij de voorgerechten, snacks en slaatjes is er brood voorzien, keuze uit supplement handgesneden frietjes, puree, pasta, kroketjes - € 4.00
Tagliatelli met scampi's, fijne groentjes en een tomatenroomsausje
29.50
Cappelini - tomatensaus- parmezaan
18.00
Fettuccini met coquilles, scampi’s, sausje van de chef en parmezaan
31.75
Fettuccini - groene pesto - tomaat - parmezaan
20.00
Tiramisu van speculoos
10.00
Sabayon met vers fruit en ijs
13.50
Moelleux au chocolat met vanilleijs
11.50